Dit zijn de redenen waarom bedrijven en overheden kiezen voor Duke Compliance:

 

Flexibel securityadvies

Wij geven flexibel securityadvies. Of je nu te maken hebt met gebeurtenissen zoals cyberincidenten, wetswijzigingen, organisatorische verandering of implementeren van beleid. Wij ondersteunen met alle securityzaken waar je als organisatie mee te maken kan krijgen.

 

Ervaring met verschillende organisaties

Duke Compliance heeft ervaring in het geven van securityadvies aan verschillende organisaties. Wij hebben de meest uiteenlopende zaken meegemaakt. Hierdoor zijn wij een zeer betrouwbare partner die snel het gewenste resultaat kan bereiken.

 

Een proactieve adviseur

Wij adviseren je niet alleen over de zaken die jezelf bij ons aanbrengt, maar wij denken ook na over zaken die je misschien niet ziet, maar waar je wel profijt van kan hebben als wij ze voor je regelen. Als we iets zien waar je profijt van kan hebben, dan laten we dat direct weten.

 

Geen zorgen over je securityzaken

Met Duke Compliance maakt een organisatie zich geen zorgen meer over securityzaken. Je hebt namelijk een ervaren partner die met je meedenkt en die alles regelt rondom je securityzaken. Wij lossen incidenten voor je op, werken beleid voor je bij en bieden ondersteuning waar nodig. Zo kan je met een gerust hart gaan slapen.

 

Duidelijke tarieven

Vandaag een vraag, morgen een antwoord. Wij hanteren daarnaast duidelijke tarieven voor onze diensten. Zo komt je niet voor onaangename verrassingen te staan en weet je precies waar je aan toe bent. Bekijk voor meer informatie onze tarieven pagina